AlueKevättä ilmassa

Lähdet rauhoittavalle kävelylle ilta-auringon saattelemana. Henkäys raikasta kevätilmaa täyttää keuhkot ja saa mielen virkoamaan. Ilma tuoksuu mahtavalta. Kotipihan omenapuissakin näkyy jo hieman vihreää. 

Tiesitkö, että Pakkalan kaupunginosa sijaitsee 1600-luvulla rakennetun Backaksen kartanon vanhoilla mailla? Nykyään Pakkala, Kartanonkoski ja muut naapurialueet ovat tunnettuja laadukkaasta perheasumisesta, Vantaan kansainvälisestä koulusta sekä kaupungin parhaista shoppailu- ja ajanvietemahdollisuuksista.

Vantaan Saturnus sijaitsee uudella ja rauhallisella asuinalueella – vaikka Saturnus sijaitsee palveluiden ja mahdollisuuksien keskellä, on se oma viihtyisä sopukkansa, joka tarjoaa suojaa urbaanilta melskeeltä.

Perheen pienimmille Pakkala on hauska, luonnonläheinen ja inspiroiva asuinalue kasvaa. Uusi kaava-alue houkuttelee lapsiperheitä, joten leikkiseuraa löytyy helposti. Lähistöllä toimii neuvola, useampi suomenkielinen päiväkoti ja yksi osin englanninkielinen. Niistä voi jatkaa joko suomenkieliseen tai Vantaan kansainväliseen kouluun.

Ihana asua vehreässä, rauhallisessa keitaassa keskellä palveluita.Palvelut kartalla

Saturnuksen asuinalue sijaitsee erinomaisella paikalla Vantaan Pakkalassa. Voit tutustua lähistön lukuisiin palveluihin alla olevan kartan avulla.